Untuk Dijual: Seluar Dalam Putera Harry dari Romp Wynn Las Vegas Bogelnya
toto

Untuk Dijual: Seluar Dalam Putera Harry dari Romp Wynn Las Vegas Bogelnya

Hanya apabila Putera Harry fikir dia boleh Google namanya tanpa ia muncul lagi, skandal “telanjang di Las Vegas”nya kembali menjadi berita. Sepasang seluar agen slot dalam yang tidak dipakai Duke of Sussex semasa permainan biliard jalur yang terkenal pada tahun 2012 dilaporkan sedang dilelong oleh bekas penari eksotik.

Putera Harry telanjang Las Vegas
Putera Harry ditunjukkan dalam foto fail. Seluar dalam hitam yang didakwa dia tanggalkan semasa malam bogel di Las Vegas pada tahun 2012 menuju ke lelongan. (Imej: Geo.tv)
Carrie Reichert – yang menari di bawah nama pentas Carrie Royale – akan melelong skivvies hitam pada 11 Ogos di Larry Flynt’s Hustler Club di Las Vegas. Dia mendakwa Harry memberikannya kepadanya selepas membuangnya dalam suite penggelek tinggi di Encore di The Wynn.

Dia berkata dia percaya mereka boleh mendapatkan sebanyak $1 juta.

Pembidaan secara langsung dan dalam talian bermula Khamis, 11 Ogos pada 10:30 malam PST, dengan bidaan permulaan $10,000. Sebagai sebahagian daripada pakej, pemenang akan menerima pakaian dan pakaian renang yang didakwa Reichert dipakainya pada malam yang sama. Jika bidaan mencecah $800,000, pemenang juga akan menerima sebotol 3 liter Dom Perignon Rose 1996 yang dibalut dengan emas 24 karat, dikatakan bernilai $200k.

Menurut Reichert, sebahagian daripada hasil lelongan sebenarnya akan disalurkan kepada badan amal Harry dan Meghan Markle, Archewell.

Rekap Ringkas
Pada hari Sabtu, 18 Ogos 2012, berikutan kemunculan yang tidak diumumkan di pesta kolam di MGM Grand’s Wet Republic dan kelab malam The Wynn’s XS, Putera berusia 27 tahun dan dua rakan seperjalanan berpesta dalam suite lapan bilik mereka di Encore di Wynn . Harry telah menggulung rambutnya sejurus sebelum berlepas ke Afghanistan untuk dua lawatan tugas pertama di Kor Udara Tentera Darat.

Suite $6,000 semalam — Bilik 2401 di tingkat 63 — menawarkan pancuran Singapore Pools mandian wap, TV 72 inci, bar basah dan meja pool yang terkenal di dunia tidak lama lagi. (Menurut akhbar Daily Mail Britain, bil hotel Prince bernilai $38,000 telah dikompensasi sepenuhnya oleh bekas pemilik Wynn Encore, Steve Wynn.)

Reichert mendakwa Harry sudah berbogel apabila dia tiba di suite pada waktu pagi. Menurut akaunnya, dia bermain gitar udara untuk “Beat It” Michael Jackson dengan isyarat kolam. Kemudian mereka berdua berkongsi ciuman. “Ia bukan romantik, cuma menyeronokkan,” kata Reichert kepada akhbar The Mirror Britain pada masa itu.

Minggu berikutnya, gambar Harry membekam permata mahkotanya sambil berdiri di hadapan seorang wanita bertelanjang dada yang tidak dikenali muncul di laman web di seluruh dunia. The Sun terbitan London menyiarkannya di muka depannya di bawah tajuk “Heir It Is.”

Menurut BBC , Harry berkata tentang episod Las Vegas: “Pada penghujung hari, saya mungkin mengecewakan diri saya sendiri. Saya mengecewakan keluarga saya. Saya mengecewakan orang lain.”

Di bawah tempat tinggal
Penari eksotik Carrie Reichert Royale memegang seluar dalam Putera Harry
Bekas penari eksotik Carrie Reichert memegang seluar yang didakwanya yang dihadiahkan oleh Putera Harry kepadanya selepas bermain biliard bogel di hotel The Encore di Wynn pada 18 Ogos 2012. (Imej: dailystar.co.uk)
Dalam dekad sejak dia mendakwa telah menerima seluar itu, Reichert dilaporkan data toto macau telah menanggalkan semasa memakainya dan meminjamkannya untuk paparan awam ke Muzium Warisan Erotik Las Vegas. Tetapi dia menunggu sehingga ulang tahun kesepuluh skandal itu untuk berpisah dengan mereka.

Bulan lalu, dia memberitahu The Mirror bahawa kenang-kenangan yang tidak senonoh itu harus mengingatkan orang ramai tentang “putera yang menyeronokkan” yang pernah menjadi Harry. Itu sebelum dia tenang dan menjadi “membosankan.” (Harry berkahwin dengan Mehgan Markle pada 19 Mei 2018.)

“Ia amat memalukan,” kata Reichert. “Apabila dia berpesta di Vegas, semua orang menyukainya dan rasa seronoknya. Sekurang-kurangnya seluar ini mengingatkan dia tentang keadaan dia dahulu.”

Istana Buckingham sentiasa menafikan bahawa Reichert pernah bertemu Putera Harry.